lördag 19 mars 2011

18-19 mars

Nu har det gått några dagar igen. Min arm den värker ännu mera, ju mer jag använder den, ju mer värker den :( Inget kul alls.
I går åkte jag ut till stallet. Ville så gärna mocka och pyssla lite men det gick inte. Klarade att mocka ena boxen med mycket smärta sen fick jag ge mig :( Känns skit just nu när man inte klarar av saker som man vill göra.
Var även dags för skoning igår, träffade inte hovis nåt men antar att det gick bra med alla iom att jag inte hörde nåt.

Idag  vaknade Tindra på helt fel sida. Jisses vilket humör hon kan ha. Blev lite bättre efter  att hon fick sova en stund till på middan. Men ändå så har inte humöret varit på topp.

I eftermiddags var vi på Nathalie & Josefines 1 års kalas. Många paket fick de från alla. Gott fika vi. Sandra hade gjort några goda kakor som jag ska be om recept på. Kommer inte ihåg vad de hette men var dubbla med choklad alternativt hallon kräm emellan. Goda var de iaf :)

Nu ikväll är jag mycket trött. Hade stora problem med att sova inatt. Totalt blev det 3 timmars sömn innan Tindra vaknade och det var dags att gå upp. T har precis somnat nu, dröjer inte länge förrän jag ska lägga mig heller.

Har glömt att skriva om en sak...
Vi har haft lite påhälsning i stallet. För några veckor sedan så låg Purris täcke på backen i hagen, det var helt och han har inte kunnat få av sig det själv utan måste ha varit en människa där och plockat av honom det. 
Nu i veckan så har någon varit in i pumphuset och skruvat isär alla kopplingar så att det har sprutat vatten överallt i den byggnaden = mycket fuktskadat. Dessutom så har då pumpen gått varm iom att den bara har stått och matat ut vatten. Så den har skurit ihop. Var bara för Morgan att åka iväg och köpa en ny för hästarna klarar sig inte utan vatten  = oväntad och dyr kostnad.

Fattar inte vad folk får ut av detta :( sabotage är det iallafall. Känns mycket tråkigt att det är någon eller några som håller på och gör detta. Känns mycket otryggt iaf.

3 kommentarer:

  1. Macarons heter kakorna :)

    SvaraRadera
  2. Just de macarons :) Jag har använt detta recept http://www.recept.nu/1.307664/leila_lindholm/kakor_tartor/agg_mejeri/franska_macarons
    fast de ser ju inte riktigt ut som de ska :) Men jag använde mandel i chokladmacaronens oxå.

    SvaraRadera
  3. Tack för receptet. Blir att testa dem nån dag :)

    SvaraRadera